'skiën' in de Cote dázur - Reisverslag uit Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk van marieke buijsman - WaarBenJij.nu 'skiën' in de Cote dázur - Reisverslag uit Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk van marieke buijsman - WaarBenJij.nu

'skiën' in de Cote dázur

Door: laantjes

Blijf op de hoogte en volg marieke

23 Oktober 2011 | Frankrijk, Roquebrune-sur-Argens

Hallo allemaal!

Daar ben ik weer. We beginnen inmiddels een beetje onze draai te vinden met het wat koelere weer. Niet meer zwemmen in de zee maar zeker nog genoeg te doen. Gisteren waren we 's avonds bij de carrefour en op het enorme parkeerterrein moest je gewoon in de rij staan voor een plaatsje. We snapten er niets van! De jongens gingen even naar de speeltuin en ik liep even snel de carrefour in voor iann zijn gel. Druk!!! Niet normaal! En wat bleek nou: In plaats van één pad met enorm duur speelgoed was er nu een hele speelgoed afdeling geopend met allerlei aanbiedingen in verband met de verjaardag van Carrefour. Ik viel dus met mn neus in de boter! Tussen de mensenmassa heb ik twee paar cars2 skeelertjes en een cars2 loopfietsje bemachtigd voor heel goedkoop. Sta ik daar in de rij met allemaal mensen met karren vol speelgoed. iedere kassa was open ( zeg 20 kassa's!) en nog stond ik lang in de rij. Ik deed maar oogkleppen op want er was zoveel mooi speelgoed maar we kunnen helemaal niet veel mee naar huis nemen natuurlijk!;-)
Snel heb ik alle spulletjes achterin de auto verstopt en vanmorgen was het dus feest hier in huis haha! Ik heb al een cadeautje voor iann zijn echte verjaardag en ik vond het zonde om het voor sinterklaas te bewaren. Dan doen we daar wel wat minder aan dit jaar;-) Hier zijn ze er erg zoet mee en dat ik ook wel heel wat waard. Toen iann de skeelers zag riep hij heel hard: 'jaaaaaa, ik wil weer skiën!' Te schattig! Toen hij ze aan had ging hij prompt keurig door zijn knietjes en ging de berg af! Zijn skiles is dus echt niet voor niets geweest! De skeelertjes zijn standaard met drie wielen maar dat vond Aaron weinig aan. Je kunt ze ombouwen naar échte skeelers en dat heb ik meteen maar snel gedaan. Mooi dat ie t vond! T zadeltje van het loopfietsje had ik op Aaron zijn maat gedaan maar iann komt met geen mogelijkheid bij het zadel. Zelfs niet met zijn nike Air maxjes;-) Die moet ik dus nog maar even lager zetten haha!

Ohja Gea, Die kameel staat hier in een weiland tegenover ons huisje... Bij dat pad waar ook dat zwijn lag zeg maar hihi!;-) Vond het wel grappig om m op de foto te zetten. Er lopen ook ezels en lama's!

Op de foto zijn jullie trouwens een échte Franse bloemkool. Grapje! Zo lagen ze serieus bij de spar! Bah!

Tot de volgende keer maar weer!

Kus!

• 23 Oktober 2011 - 20:08

Mama:

heeej vakantie gangers
    zulke bloemkool laat je toch wel liggen he,het is echt te gek,echte dochter van een bloemkoolbouwer ha ha,dat het je opvalt,en er een foto van maakt,het moest niet mogen dit soort dingen.
    mooie fotoo s weer marieke.

• 25 Oktober 2011 - 18:06

Tarik:

Hey Aaron en Iann!!!

Hoe is het met jullie
    Wat een gave skeelers hebben jullie! Jullie kunnen het al goed zie ik!

Tot over een tijdje!

High Five en boks van mij