Jaaa! Weer mooi weer!
Door: laantjes
Blijf op de hoogte en volg marieke
22 Oktober 2011 | Frankrijk, Roquebrune-sur-Argens
Afgelopen dagen was het weer erg zuinig en het was nog best wel een klus om de jongens zoet te houden;-)We hebben zelfs een dag hele zware regenbuien gehad. Vandaag gelukkig weer mooi weer en we zijn lekker door het bos gaan lopen! Arno en ik staan zelf een keer samen op de foto. Tenminste... Onze schaduw;-)
Tot de volgende keer maar weer!
Dikke kus van mij en de mannen!
22 Oktober 2011 - 15:29
Gea En Gerard:
Hoi
Gelukkig hebben jullie weer mooi weer, je gaat toch niet voor niets zo ver weg.
Hier is het gelukkig ook mooi weer, wel koud maar een mooie blauwe lucht met een heerlijk zonnetje.
Aan de foto's te zien vermaken jullie je prima, hele mooie foto's.
En een kameel zomaar in de wei hoe kan dat nu??
Hier alles rustig, mijn vader weer lekker thuis, wel veel op bezoek en boodschappen voor ze doen dus al met al ben je er dan wel een beetje druk mee, maar ja doen we allemaal voor een goed doel.
Groetjes en een heel fijn weekend
Gea en Gerard -
23 Oktober 2011 - 19:42
Marieke Buijsman:
Hoi Gea,
Bedankt voor je lieve reactie! Er wordt nu wel weer regen en onweer voorspelt voor morgen. Voel t ook wel aan mn gewrichten helaas:( Mr hopen dat t snel weer een beetje stabiel weer wordt want hier doe je t inderdaad niet voor;-) Mrja, is hier verder ook heel erg mooi dus wil natuurlijk ook niet klagen;-) Heel veel succes en plezier met de boodschappen en bezoekjes. Erg dubbel inderdaad. Druk maar ook mooi dat je t kunt doen.
Heel veel liefs en een dikke kus van ons allemaal!