ons huisje midden in evacuatie gebied:( - Reisverslag uit Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk van marieke buijsman - WaarBenJij.nu ons huisje midden in evacuatie gebied:( - Reisverslag uit Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk van marieke buijsman - WaarBenJij.nu

ons huisje midden in evacuatie gebied:(

Door: laantjes

Blijf op de hoogte en volg marieke

14 November 2011 | Frankrijk, Roquebrune-sur-Argens

Hallo allemaal,

Inmiddels zijn we weer helemaal boven water maar het is hier wel even heel spannend geweest. Ons huisje stond namelijk midden in evacuatiegebied ivm de heftige regenval. Ons park stond vol met water en zo'n 250 meter van ons huisje werden mensen per helicoper geëvacueerd. Bizar! De jongens vonden t allemaal wel prachtig want als ze zwaaiden deden de brandweermannen hun sirene aan en ze hadden een enorm zwembad in de voortuin. Ik vond het persoonlijk wat minder. Geen droger en de was droogde niet, geen tv, pijn in mn gewrichten, stroomstoringen, ruim een week geen internet en toch best wel een beetje angstig. Al vonden allerlei diertjes ons huisje blijkbaar erg aantrekkelijk want de kikkers en Sprinkhanen kwamen graag binnen:P Nu hebben we gelukkig weer mooi weer. Arno heeft daar gelukkig nog twee dagen van mogen genieten. Peter kwam precies in het weekend van de heftige regenval langs en kon dus prima ramptoerist spelen;-) Zelf ben ik hier nog tot donderdag samen met mijn ouders. Nog maar even lekker van de zon genieten want ik hoorde al van Arno dat het bij jullie pittig koud is!

Dikke kus!
Zal nu nog even een tweede blog maken voor de foto's van het mooie weer;-)

• 14 November 2011 - 19:00

Arno:

Hahaha foto SAM0024, Bassie en Adriaan kwamen ons redden!

• 14 November 2011 - 21:36

Marieke Buijsman:

haha nou indd!

• 15 November 2011 - 21:31

Gea En Gerard:

Ziet er heftig uit zeg, jullie hebben wel geluk gehad zo te zien.
    Wel jammer dat dit nu juist gebeuren moest, volgende x maar naar een warmer land.
    Hier idd lekker koud brrrr het wordt echt winter nu.

Goede reis terug donderdag en groetjes,

Gea en Gerard