hoppa, nog steeds geen regen gehad!:-)
Door: laantjes
Blijf op de hoogte en volg marieke
10 Oktober 2011 | Frankrijk, Roquebrune-sur-Argens
Nog steeds geen regen gehad hoor! Heerlijk weer en dus nog steeds volop aan het genieten:-)
Vlakbij ons huisje hebben we een pad gevonden waarmee je helemaal naar Roquebrune kunt lopen. Erg mooi en vooral 's avonds goed te doen als het wat minder warm is geworden. Mijn ouders komen ons eind november weer ophalen en ik denk dat die het ook wel erg mooi vinden om dit stuk te lopen. Met het hele pad ben je heen en terug wel 3 uur zoet denk ik en je komt van alles tegen. Vooral veel oude regenputten en dat vind met name Aaron heel erg interessant. Bij één huis waren van die mooie grote jachthonden en ik had Aaron daar even uitgelegd wat het verschil is tussen een jachthond en onze bowser. Prompt komen we een paar honderd meter verderop een Half opgegeten zwijntje tegen. Stinken! Ik rennen met de buggy en ondertussen viel ik nog bijna over een pootje van dat beest. Aaron natuurlijk zwaar onder de indruk en constant vragen stellen. 'mama, waarom stonk dat zwijntje zo?' 'Mama, waarom lag zijn pootje aan de andere kant van de weg?''mama, waarom zijn zwijntjes bruin en hebben ze meer haren dan een varken?' Kortom, hij had genoeg gezien ennuh, ik ook! Verder was de route wel erg mooi omdat je allerlei oude gebouwtjes tegenkomt en we hebben even uitgerust midden in een kamille veldje. Helaas had ik geen camera mee maar de foto's van het zwijn had ik anders toch niet genomen hoor:P Aaron weet nu in ieder geval heel duidelijk het verschil tussen een jachthond en bowser!;-)
Gisteren zijn we naar het strandje geweest en mijn Robinsons zouden bij zonsondergang wel even een kampvuurtje maken. leuk geprobeerd maar bij de zee echt niet te doen. Gelukkig had Arno knakworstjes van Unox meegenomen van thuis en die konden we ook koud opeten. Vandaag hebben we weer een poging gedaan mét aansteker. We kregen een heel mooi vuurtje maar door de zee ging hij toch ook steeds wel weer snel uit. Morgen dus eerst maar even goed droog brandgoed zoeken voordat we het weer gaan proberen. De foto's zijn evengoed wel heel erg leuk geworden al zeg ik het zelf en de jongens vonden het evengoed helemaal prachtig natuurlijk:-)
Vandaag hebben we ook nog met een waterfiets over het meer gevaren en die waterfiets had een glijbaan. Natuurlijk fungeerde deze als kraaiennest en Aaron stond continue op de uitkijk. Één keer zag hij een mooie meeuw in de zee drijven ( zie foto) en één keer merkte hij een bootje met een waterskiër op. Erg gaaf en we hebben dan ook een prachtige dag gehad.
Voor vandaag stop ik er maar weer eventjes mee. Tot de volgende keer maar weer!
Dikke kus van ons allemaal!
11 Oktober 2011 - 07:51
Charissa:
Heeey,
Wat is het toch heerlijk om jullie verhalen te lezen. Lekker dat jullie zo genieten. Heb ook weer jullie prachtige fotos bekeken. leuk om te zien dat de jongens ook zo genieten, mooi stel!!!
Heel veel plezier, geniet lekker van het mooie weer, hier is het echt herfst, regen en harde wind!!
Liefs Charis -
11 Oktober 2011 - 18:18
Oma:
wat een geweldige foto s marieke,vooral die foto s dat ze elkaars hand vast houden!
geweldig.
liefs mama -
12 Oktober 2011 - 18:48
Marieke Buijsman:
Heej Charis,
Bedankt voor je lieve berichtje en leuk om te horen dat je het leuk vindt om de verhalen te lezen. Vast veel herkenning voor jou. Trekken jou jongens ook al zo veel met elkaar op of is Dyon net nog even iets te klein voor Djordy? Ook echt mooie jongens zo op je foto's hoor!
Balen dat t bij jullie nu echt herfst is. Maar goede reden om ze af en toe lekker te laten uitrazen bij ballorig!:-)
xxxx